Salatidé

Jeg var til middag hos min veninde i fredags. Vi fik dejlig tærte og til den en skøn salat. Den smagte så godt, at jeg måtte hører, hvad der var i den. Der var blandet salat (sådan i bakker), fetaost fra vores lokale grønthandel, rød peber, tomat og ikke mindst mango. Det smagte fortrinligt, så jeg har købt ind, så jeg kan genskabe salaten herhjemme. Jeg husker ikke, om der var rødløg i min venindes version, men det puttede jeg i min. Man kan jo eksperimentere med sin egen yndlingsversion. I det hele taget smager det godt med frugt i salaten også æble er her et hit. Og pære kan såmænd også bruges – prøv det! Meget a pros pos er det ved at være frokostid.

2 thoughts on “Salatidé

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Besøg med indlagte gaver

  2. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Aftensmaden

Der er lukket for kommentarer.