Med kærlig hilsen mor

var titlen (originaltitel: ONE life: To Courtney, with love) på en dokumentarusendelse, jeg lige har set på TV2. Om Becky, der bliver mor som kun 13-årig og senere dør af cancer i en alder af kun 16 år. Helt og aldeles gribende og næsten ikke til at bære, og så alligevel livsbekræftende, hvis det giver mening…. smukt ihvertfald og en smuk og dejlig pige.

2 thoughts on “Med kærlig hilsen mor

  1. Allan – Dejligt, den også bevægede dig. Jeg tror, det er sundt, at alde os røre. Og det var virkelig noget, der gjorde. Tak for du delte dine følelser også.

  2. Hey,

    Jeg så også den dybt gribende dokumentar, og må indrømme at selvom jeg er en 29 årig mand, sad med tårer i øjnene undervejs. Noget af det mest rørende jeg har set længe. Både tragisk men også virkelig livsbekræftende (præcis som du selv skriver)

    /allan

Der er lukket for kommentarer.