Scary – Not for children or the faint hearted!

I have seen this documentary several times, and it’s scary how primitive humans can be. It has been shown several times on National Geographic Channel, and properly will be again. So watch it if you get the chance! It’s about the gang MS 13.

3 thoughts on “Scary – Not for children or the faint hearted!

  1. Holme – Nu har du ikke set de her dokumentarudsendelser om bander. Ikke kun den her, men også andre. Og problemet er jo, at de regerer i og fra fængslerne også, og til med slår hinanden ihjel derinde også. Så helt så simpelt er det altså ikke lige. Men det er da et sted at starte. Problemet med det her er, at det er SÃ… omfattende, som det er.

  2. Løsningen er så ligetil. Slå hårdt ned på forbryderne og hold dem bag tremmer.
    Alligevel er det åbenbart alligevel umuligt at gennemføre på politisk niveau.

Der er lukket for kommentarer.