Solskinsdag

Jeg startede med at drikke min morgenkaffe i god ro og orden efter at Garbo, havde besluttet at nu måtte jeg vist hellere stå op. Hun skulle jo nødigt sulte. Jeg havde nu også sovet længe, men alligevel.

Jeg skulle lige et smut til byen og hente noget mad til netop Garbo, og ellers havde jeg lidt praktiske gøremål her, jeg ville have ud af verden. Jeg fik også ordet det – sat mine sko på plads og ryddet op i mit kosteskab. Dejligt. Og så har jeg selvfølgelig skrevet blog, som det ses. Ligeledes kan det ses, at Banedanmark ikke holder fri her i weekenden. De larmer i perioder, men det er til at overkomme for størstedelens vedkommende. Nu fryser jeg i den grad med anstand, og vil skynde mig i bad og ud og lave noget spiseligt.

Jeg regner med, at jeg skal relativt tidligt i seng, så jeg er godt udhvilet til min Sverigestur imorgen.