Musikindkøb

Nu har jeg godt nok skrevet, at jeg havde ytret mig det sidste om Sverige. Det passer ikke helt. For de her to CD’er blev indkøbt som minde om en dejlig dag. De havde udsalg i Coop, der ligger lige ved siden af banen i et kæmpe indkøbscenter, som nok havde været værd at udforske, for slet ikke at tale om selve Coop, som vi kun nåede et hjørne af. Hvis Bilka er stor, så er den her gigastor. Man blev helt svimmel og opgav nærmest på forhånd. Så vi nåede CD’erne, og der var så mange, at vi dårligt kunne bestemme os. Jeg endte med, at beslutte mig i hver sin ende af skalaen:

The Very Best of Dolly Parton
og

Best of Whitesnake

Dolly var jeg ret sikker på, for hende kender jeg jo, og der er alle de numre på, jeg godt kan lide. Mere usikker var jeg på Whitesnake, men den har jeg hørt nu, og den er rigtig rigtig god. Så superdejligt med lidt musik. Og så kan jeg da se, jeg har sparet mange penge. Jeg gav for de to, hvad der svarer til 75,- dkr. og Dolly Parton koster 99,95 og Whitesnake 149,95 – slet ikke så ringe endda! Det eneste der kan ærge, er at jeg ikke havde tid til mere shopping, for der er meget, der er billigt, bl.a. kaffe, som jeg selvfølgelig ikke fik købt, og ost også. Så der havde nok været flere julelækkerier, man kunne have købt. Men pyt, lidt glæde af de svenske priser har jeg da fået! Der er ihvertfald basis for en indkøbstur derover en anden dag – også uden galop.

2 thoughts on “Musikindkøb

  1. Lotte – Tak selv for hilsen 😉 Dolly har lavet rigtig mange søde og gode sange. Den har jeg ikke hørt så nøje endnu, men det kommer altssammen. Også knus til dig!

  2. Hey Debs!

    Uhm… Dollys “Coat Of Many Colors” er bare SÃ… sød! Har oversat teksten for mine unger en dag og de synes også den var smuk ;o).

    Knus til dig – og tak for kommentaren på min blog.

    Lotte

Der er lukket for kommentarer.