En himmerigsmundfuld

Igår da jeg var en tur hos min lokale grønthandler, der har alt til faget hørende, skulle jeg egentlig have soltørrede tomater til min bulgursalat. Men så så jeg de her semi-dried. Det er så man hører englene synge. Iøvrigt fik jeg slet ikke blogget om min mad igår, el. venindebesøget. Jeg var træt, da hun gik, så jeg fik kun lige postet en sang til hende.

Men det gik supergodt og hun var vild med maden, så det kunne ikke være bedre. Hun havde taget vinen med, som også bare var helt skøn, så vi hyggede os, og vi sludrede. Det var helt som det skulle være. Menuen var Porrecremesuppen, der altid er et hit og passer til stort set alt, og hovedretten var Laksestykker og en bulgursalat. Sidstnævnte havde jeg af uransagelige grunde aldrig lavet før, men det bliver ikke sidste, for det smagte skønt, og der var intet tilbage 😉 Men jeg laver den en af dagene igen og skal nok fortælle, hvordan jeg gjorde.

2 thoughts on “En himmerigsmundfuld

  1. Shabby-Marianne – Du skal prøve dem. Du har garanteret også en grønthandler i nærheden, der har dem. Jeg havde indil forleden kun hørt om de her semi-dried, men jeg skal love dig, jeg kommer til at spise min del af dem, for de var dælme gode.

Der er lukket for kommentarer.