Hjemmebagt

Det er godt nok længe siden, jeg har bagt brød. Sidst jeg gjorde noget derhenad, var da jeg bagte boller til nevøerne. Dumt for jeg synes faktisk det er sjovt, og det var noget af det, jeg havde lovet mig selv, jeg skulle gøre lidt mere. Så nu satte jeg igang og bagte to brød idag af fuldkornsmel og almindeligt mel. Lidt salt, sukker og presto – brød! Det ene kom jeg så valnødder i inspireret af AnetQ, som bagte forleden. Nu har jeg så forsøgt, og jeg har smagt. Jeg ved ikke, om jeg er helt tilfreds, men det skal jeg nok blive henad vejen. Det eneste der er at gøre, er at øve sig, og guderne skal vide, opskrifter har jeg nok af. Nu kan jeg måske ikke være kreativ på strikke-hæklefronten, men så kan bagningen måske blive mit kreative. Hvem ved, nu ser vi. At prøve sker der intet ved.

Dagens frokost var oplagt – porrecremesuppen fra igår med nybagtbrød med ost – uhm!

0

3 thoughts on “Hjemmebagt

  1. Johanna – Jeg har skibet opskriften afsted til dig på mail. Brødet er skam også lækkert nok, men jeg synes ikke helt, det smager af nok på en el. anden måde.

    Er der andre, der ønsker opskriften på suppen el. brødet for den sags skyld, så sig bare til, så sender jeg gerne.

    Mahalo – Det var det også. Den suppe er et hit hver eneste gang, og jeg spiser den ofte, ofte selv.

Der er lukket for kommentarer.