Majestic babylove


Majestic Eleven sammen med mig – fotograferet af Susie Glennie

Idag fandt jeg min nye bedste ven. Babyven ihvertfald. Intet slår jo min Finish selvfølgelig, men ham her, kunne godt gøre ham rangen stridig, det er helt sikkert. Hold op, han er dejlig. Han er en baby endnu, men han er så skøn som nogen. Han bliver en stor dreng, men indtil nu lader det til, at han er mindst lige så fredelig som han er stor. Han tog stort set alt med ophøjet ro. Selv at få renset hove var lettere på ham, end nogen af “de gamle”.

Til gengæld var han knap så begejstret, da jeg synes, han skulle “til frisøren” og have ordnet man. Der blev han lidt træt af mig til sidst, men han kom da til at se helt pæn ud. Problemet er også, at det er uhyggeligt svært at se, for lyset falder lige præcis forkert, når de står bundet op. Så man holder en pause og rykker hesten, så lyset falder rigtigt, og så tager man en tur mere. Jeg måtte ind og hjælpe en staldkollega, så vi kunne se om hendes hest’s man var lige og hun hjalp mig. Vi blev enige om, at det slap vi da fint nok fra. Udover at være nem at omgåes, er han køn, og så er han kælen, kælen. Nej hvor vi hyggede os. Og det med at blive striglet det nød han bare. Jo mere jo bedre. Så vinterpels til trods, endte han faktisk med at skinne som en nyslået toskilling.

Udover ham her den dejlige, fik William ordnet fusser. Vi er faktisk blevet ret gode venner. Men nu har han også fundet ud af, at han ikke kan løbe om hjørner med mig, selvom han prøvede, da jeg skulle tage ham ind. Det er helt normalt – går den, så går den jo 😉 Men er vel en gadedreng. Så en dejlig dag i stalden.

4 thoughts on “Majestic babylove

 1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Royal Eleven 2000-2009

 2. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Vådt og gråt

 3. Kære Jane – Tak for hilsen. Jo, jeg kan godt forstå, du er stolt over hans mor og også ham. Nu har jeg ikke mødt hende, men da jeg kan se, at han ihvertfald af skind er som snydt ud af mulen på hende, forstår jeg dig godt, hvis han også er det af sind. For hold op, han er sød. Han er svær ikke at elske og ville ønske at give omsorg. Man er velsignet når man får en skabning der er så fin både udenpå og indeni.

  Det gør mig ondt med din mor, det er hårdt at skulle dels være promus motor i at det fungerer, men også at se sin mor have det skidt og blive gammel på den dårlige led. Jeg håber, du passer på dig selv, og får den hjælp udefra, du kan, for ellers slider du dig selv op på det. Vi ses, når du får et hul i alting til at komme og i mellemtiden skal jeg gøre så meget jeg kan for din baby.

  God Awardfest.

 4. Kære Deborah!
  Det var vel nok en dejlig overraskelse at se “den lille Majestæt” I så gode og kærlige hænder. Som du nok kan forstå, er hans mor Royal Eleven det dejligste der er hændt mig, og spændingen ved at se ham igen har næsten været ulidelig.
  Min mor på 87 skranter meget, så hun og mit arbejde ta’r næsten al min tid. Jeg troede i min naivitet at jeg skulle ned og kæle med ham næsten hver dag, men sådan er det endnu ikke gået. Desværre.
  Så jeg er MEGET taknemmelig over at du gi’r ham lidt moderlig omsorg.
  Jeg synes også at han er noget af det smukkeste jog kærligste jeg nogen sinde har set.
  Hilsen Jane

Der er lukket for kommentarer.