Udskiftninger

Bedst mens jeg sad og redigerede fotos, for at jeg skulle skrive flere indlæg, så døde min internetforbindelse på den stationære. Det får være i forhold til at komme på nettet generelt, for så kan jeg bruge den bærbare, som jeg gør nu. Men i forhold til fotos, er det dumt, for der ligger alle mine fotos jo. “Kan du så ikke bare bruge den bærbare?” og jo i princippet kunne jeg, bortset fra, at jeg på den ikke har noget program til at redigerer fotos med, og dermed også formindske og lave “hjørner” og sådan. Så det kan jeg så ikke alligevel. Så jeg er lidt på den. Det er sket før, og jeg skal bare have byttet “en dims”, så jeg går ud fra, at jeg om nogen få dage igen kan uploade fotos og det hele fra den anden. Indtil da, må I nøjes med indlæg uden fotos. Men jeg skal nok tage fotos. Og dagen idag er jeg jo så altså ikke færdig med. Foreløbig vil jeg drikke min kaffe og slappe lidt af, og så som det første imorgen ringe til TDC og få en snak om en ny “dims”.

Nu vi er ved “dimser” og koks, så skal jeg have ny termostat på mit ene varmeapperat for den er simpelthen ved at knække af, og det duer jo ikke. Så det er åbenbart udskiftningstid….

0

3 thoughts on “Udskiftninger

  1. Kære begge to

    Tusind tak for jeres gode og brugbare råd og links. Det viste sig, at den slet ikke var gået i stykker, men af uransagelige årsager var blevet slået fra og nu virker det igen. Men jeg har så de gode råd til en anden gang, skulle den stå rigtigt af. Rigtig god weekend til jer begge.

  2. Du kunne også bruge et lokaltnetværk mellem de to computere, hvis du har en router vel at mærke.. Så kan du overføre billederne fra den stationære til den bærbare og der videre til nettet..

    Eller du kan smide billederne på en CD indtil du får fikset den stationære!

Der er lukket for kommentarer.