Dagen derpå


Efterårsfarverne på sit højeste i Dyrehaven

Da hygger jeg mig. Har fået sovet længe – helt til kl. 8.15 og så drikker jeg kaffe og skriver blog og læser lidt indimellem. Men mest af alt, får jeg styr på alle de indlæg jeg som altid er “bagud”, om man så må sige. Men det er da rart, at have noget på hjertet….. Idag bliver vist en af de dage, hvor vi drukner i indlæg el. i det mindste her over weekenden. Men så er der da lidt at læse på. Jeg synes godt nok, der er noget stille i blogverden flere steder p.t. Anyway, sådan kan det jo godt være, og så kan jeg jo gøre mit for at fylde hullet. Det eneste problem jeg har, er om hovedet samarbejder og tiden. For indlæg har jeg masser af. Udover indlæg har jeg også ting jeg skal have puttet på bloggen og jeg skal have rettet mit ur, for det går en time forkert. Jeg huskede selve blogtiden og glemte uret, men det vil jeg rette straks og sætte igang med flere indlæg – og så iøvrigt ønske god weekend!

2 thoughts on “Dagen derpå

Der er lukket for kommentarer.