Julefrokosten


Noget af ostebordet igår

Søde venner havde tilbudt at hente mig. De var lidt forsinkede, men det var okay for det viste sig senere, at andre var endnu mere forsinket. Vi ankom og fik en velkomstdrink og skulle jo rundt og hilse på alle. Alle inviterede var mødt op, så det var jo fantastisk flot.

Det var en rigtig god Julefrokost på Taarbæk Kro, med fantastisk mad, og drikke og hyggeligt selskab. Maden som jeg nu ønsker, jeg havde taget flere fotos af, var sublim og helt fantastisk flot anrettet. Men jeg havde det også sådan, at det kan også blive for meget, at rende rundt og fotografere hele tiden. Jeg fik dog taget nogen rundt omkring af deltagerne senere, men de hører ikke til her.

Der var ikke den ting, der ikke var der udi mad, rejer, halve hummer, krebsehaler, fisketerrin, lune fiskefrikadeller, rigtige frikadeller, lun leverpostej, fiskefillet med remoulade, ribbensteg og flæsesteg, roastbeef, medisterpølse, lun leverpostej, tatar, 3 slags sild, halve æg med mayonaise og kaviar, ostebord med Guderne skal vide, hvor mange forskellige slags ost, og kagebord med æbletærte, cheesecake, tiramisu, chokolademousse, en anden mousse af en slags, og ris a la mande og skinke – og så har jeg sikkert glemt noget alligevel 😮 . Jeg kunne trille, og der var selvsagt ting jeg ikke fik smagt – bl.a. ostene, men jeg gjorde hvad jeg kunne. Der var vin, øl, vand og snaps ad libitum. Jeg holdt mig til vinen, for blander jeg, går det helt galt.

Festudvalget havde fundet på sjove selskabslege – nogen jeg aldrig havde prøvet før, men det var hylende sjovt. Jeg overgik åbenbart mig selv i “trillebørkøring”, og andre gjorde det i “identificer på ben” (bind for øjenene). Den sidste gav virkelig anledning til latter. Derudover var der “kuglepen i flaske”, og jeg fumlede stadig for at få min kuglepen i hul, da det hele var overstået. Så der brillierede jeg ikke. Men det var jo også bare for sjov. Alle fik en præmie med hjem i form af “boblevand”, som jeg glæder mig til at drikke. Trofaste læsere vil vide, at det er en hofdrik hos mig. Festudvalget (2 personer) fik en ekstra stor flaske for deres indsats med at arrangere “Julelege” og det fortjente de helt bestemt. Tak til alle for en hyggelig aften og til værterne for dejlig mad og drikke og et flot arrangement.

2 thoughts on “Julefrokosten

  1. Lene – Det var det helt sikkert. Og de deller var bare GUF!! Selvtak for kampen…. jeg synes, det var nogen sjove lege, de havde fundet på. Også god weekend til dig.

  2. Ja det var en rigtig hyggelig aften selvom jeg stadig ægrer mig over, at jeg ikke kunnne klemme den sidste frikadelle ned. ØV! Og vi var da ret gode til det der ballonløb synes jeg så tak for kanpen hi hi. Hav en god weekend. Knus

Der er lukket for kommentarer.