Mere baby – Solo Uno

Vi var tidligt færdig i stalden i forgårs, og så gik det hjemover på jernhesten. Nu da jeg var tidligt færdig og ikke segnefærdig af træthed, synes jeg, jeg ville tage på babyvisit. Cathrine Weilby og Juan Pinto har fået baby – en hestebaby, og han hedder Solo Uno. Jeg havde set ham på fotos, men det er jo altid bedre at se IRL, så jeg drog omkring Bendt Jensen’s stald, hvor han står. På vejen var jeg også forbi Helle Christensen, for det er på vejen (Desmond Scarletts gamle stald), så der var jeg også lige inde for en sludder med to- og firbenende.

Ham babyen, er slet ikke til at stå for. Der står gavtyv i hele panden på ham, og han udstråler selv nu en ro og ballance som er sjælden i så ung en hest. Ham skal de nok få meget glæde af. Hold op, han ser sød som det ses på foto. Han fik selvfølgelig gulerødder og han er en bedre kompostkværn. Det ryger simpelthen ned i en fart, der slår selv Hongkong’s supergumlen. Nej ham skal jeg da have at se igen, men nu går han snart på en vinterferie. Så det var også så meget mere grund til lige at få ham at se, inden den. Det var hyggeligt at se ham, og bliver spændende også at følge ham på vejen til et liv som galophest.

1 thought on “Mere baby – Solo Uno

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Placering af skurvogn - sådan!

Der er lukket for kommentarer.