Placering af skurvogn – sådan!

Da jeg var på besøg hos Solo Uno, Cat og Juan forleden nede hos Bendt Jensen fik vi lige en “på opleveren” oveni, at jeg fik dem besøgt. Lige efter de var kommet ind med to baby’er (de har også en hoppeåring de træner), så kom der en (tror jeg det hedder) sættevogn ned i “hullet” (som jeg for mig selv kalder det). Ikke nok med, at det at køre derned forlæns med så stor en vogn kunne være en udfordring (vejen drejer hele vejen), så bakkede han dælme, lastbil, sættevogn med skurvogn og kæmpekran på også!!!!! Vi var behørrigt imponerede. “Dyret” skulle jo ligesom ikke blive stående på vognen, men læsses af, så der kunne hygges i den på et tidspunkt. Man tager da bare nogen stropper og smækker rundt om, og så tager man sin røde jernkrog og sætter stropperne på og voilá, så var skurvognen på sine pinde! Iøvrigt var alt det her kranhalløj styret fra en fjernkontrol, han havde om maven. At vende den i luften var selvfølgelig også en mindre detalje. Hvis du lægger mærke til det sidder vindue og dør herhen imod på de øverste fotos! Vi inspicerede den indeni selvfølgelig også. Alt blev udover os, overvåget af Baneforvalter Søren Bechmann og lidt af tiden Bendt. Det var sjovt at se, og her er seancen set med mit kamera!

0