Øvelser – runde firkanter ;-)

Jeg har øvet mig idag. På det med hækleriet. Jeg må jo starte et sted. Bølgerne blev jeg så sur på, så dem har jeg lagt helt på hylden foreløbig. Når jeg får mere styr på det, så kommer de frem igen. Jeg kastede mig over bedstemorfirkanterne og som det ses, går det hæderligt – lige bortset fra det faktum, at firkanten er rund 😀 – Så jeg skal vist på den igen imorgen el. hvornår det nu bliver. Håndleddet brokkede sig noget. Når jeg ikke orker at være “elev” kaster jeg mig over et gæstehåndklæde, der bare er almindelige striber – det kan jeg lige klare. Men håndleddet skal altså ikke have for meget. Det er den skade, jeg selv var ude om for længe siden, der spøger endnu, og sikkert kan gøre længe!

1 thought on “Øvelser – runde firkanter ;-)

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Og der blev hoppet

Der er lukket for kommentarer.