Julemusik – Hvor mange og hvad?

img_6912optroed.jpg

Nu blev jeg jo lige Juleinspireret med helt salige toner ovre hos Mette, der desperat ledte efter Julecd’erne. Her skal jeg heldigvis ikke lede længe. De står nu fint i mine reoler, og efter at have hørt guddommelige toner ovre hos hende styrtede jeg ind og fandt 5 af favoritterne frem og smed i CD-spilleren. De var som følger:

These are Special Times med Celine Dion

This is the Time med Michael Bolton

Most Wanted Julehits – Julebryggede Rock og Pophits (2 CD) – Fås ikke mere, men en lignende hedder Now Christmas

Christmas in Viennna med Plácido Domingo, Diana Ross og José Carrearas

Songs of Inpiration med Kiri Te Kanawa & Mormon Tabernacle Choir

Jeg har mange, mange flere 😀 Men for ikke at I skal sidde her hele dagen tog jeg lige de største favoritter. Jeg har også dansk Julemusik, men disse er altså de mest spillede. Lad mig vide lidt om din Julemusik – hvor meget har du og hvad og har du pillet den frem? Og har du nogen, du ønsker dig. Som jeg har nævnt, så kan jeg ikke få nok af Il Divo, og ønsker mig bestemt deres. Hvilket minder mig om opdatering af ønskesedlen – har du husket det?

8 thoughts on “Julemusik – Hvor mange og hvad?

 1. Pingback: 2. søndag i Advent | deborah.dk

 2. Marina – Jeg plejer faktisk at vente til første december, men nu blev jeg lige så inspireret at jeg fik lyst. Og eftersom det “kun” er Garbo, jeg generer, så går det lige 😉

  Mette – Uha, der nævnte du lige noget, der kunne komme på min ønskeseddel. Jeg ELSKEDE “Ally” og co. Ja på hovedet i kassen – håber du finder.

  Anette – Vi er helt ens på det punkt 😉

  Lotte – Som sagt tidligere, så plejer jeg også at vente. Kan godt forstå, at I skal holde føs’dag først uden Julemusik 🙂

  Michael – Hm, tjah når der endelig er mulighed, så får den på alle tangenter her. Der er så mange dejlige Julesange synes jeg. Det er en fornemmelse jeg har (kan helt sikkert være forkert), at mænd generelt ikke er så “julede” som os tøser?

 3. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Indhyggesøndag

 4. Mine julecd’er er også fundt frem nu. Jeg har enkelte med dansk julemusik, men må indrømme, at jeg mest er til de engelske/amerikanske “christmas carols” 🙂

 5. Nu skal julekassen altså frem – for det må være der de gemmer sig 😉

  En af mine yndlings er julesoundtracket med Vonda Shepard fra serien Ally McBeal.

 6. Ã…h, jeg insiterer altså på at vente en uge endnu, inden jeg vil høre julemusik. Jeg skal lige nå at være færdig med at nyde hverdagen, før jeg kan byde julen velkommen. Til gengæld får den på alle tangenterne fra den 24. november og SÃ… skal der julemusik på, masser af julemusik.

Der er lukket for kommentarer.