Indenfor trods blå himmel

Det var jo faktisk planen, at jeg skulle i stalden idag. Det er jeg ikke. Og hvorfor så det. Jo, jeg er simpelthen flad som en fregne. Godt nok har jeg ikke lavet noget fysisk, men jeg har dog fået lavet lidt her, og så var jeg jo til Julefrokost i fredags. Og idag mærker jeg så, at jeg ikke kan det samme som andre. Oveni min gennerelle træthed er jeg nu fuldstændig drænet, hvilket også viser sig ved at jeg sov til kl. 8 idag uafbrudt, udover at jeg selvfølgelig IGEN faldt i søvn i stolen og igen gik glip af det, jeg troede, jeg skulle se færdig. Det er ved at blive en dårlig vane.

Så jeg må vist holde meget lav profil idag. Ingen hækling og ikke sidde her mere, når jeg har skrevet dette. Bare ligge mig på sofaen og lure lidt TV, og så få en skraber indimellem tror jeg. Ikke lige det mest aktive, men sådan får det altså være idag. Så må vi se, om der bliver energi til en staldtur imorgen. Som det ses, er det ikke himlen og vejrets skyld, jeg ikke er ude. Solen skinner og det er flot derude, men jeg bliver altså her.