Vådt og gråt

Prøv lige at spørge, om jeg blev våd idag!!! Først gik jeg hele vejen ned til stalden – det tager det meste af 40 minutter for mig. Okay jeg går heller ikke superhurtigt, men jeg gider ikke stresse. Hvert skridt gør ondt, så det at jeg gør det, er i sig selv rigeligt, og så vil jeg da hygge mig med turen, når jeg nu har taget en beslutning om at gå.

Det med at gå var der flere grunde til. Dels motionen og så det faktum at prøve at få det til at gøre mindre ondt (man har jo lov at håbe, omend det gør ondt selv på smertestillende), så er der motionen og den slanke linie (den der gerne skulle komme) og så er der det faktum, at det idag blæste sådan ca. 7 pelikaner, og så har jeg slet ikke luft til at cykle, og jeg skulle handle efter stalden, og det er alt andet lige lettere, når jeg går og tager min Bedstemorvogn med som Cathrine idag så “pænt” kaldte den. Ja, ja, det kan da godt være, det ligner det, men den er nu svært praktisk, når man hverken kan el. vil slæbe sig en pukkel til – så må det være en bedstemorvogn 😀 – det lever jeg så med.

Altså begav jeg mig ud i verden og drog mod stalden. Jeg gik over banen, for på det tidspunkt 7.30 var der ikke mange mennesker dernede og det er altså lidt hyggeligere end at traske langs Klampenborgvej.

Vel i stalden kunne jeg lige se dem drage af på første lot, og jeg “kastede mig så over” at strigle nogen af de tilbageværende. I dette tilfælde Royal Legend som jo bare er et dukkebarn. Senere fik også Majestic Eleven og Lunar Boss en tur. Sin Cocos skal et smut på landet og hygge sig så hun fik en stor mængde gulerødder og æbler, hvilket faldt i god jord, ligesom hun var meget modtagelig for at sludre lidt idag. Majestic kan ikke finde ud af det med æbler endnu, hvorimod alle andre kastede sig over dem. Det var Cat, der havde en stor pose æbler med. Dejligt med lidt afveksling fra gulerødderne.

Efter endt gerning, drog jeg hjemover. Det regnede lidt om morgenen da jeg gik derned, men ikke slemt, slemt. Jeg skal love for, det havde ændret sig, da jeg skulle hjem – det øsede ned, og var formeligt lige så gråt i gråt som på foto’et og har væet siden. Der er ikke mange blade tilbage på træerne nu, men man finder sådan farveklatter hist og pist. Der var ikke meget at fotograferer på idag og så i øsregnvejr…. Men jeg fik da handlet. Også for meget mere end beregnet. Men så har jeg det vigtigste i hus til min gæst på fredag. Jeg har nemlig besluttet menu’en så jeg vil lave noget af det imorgen. Nu har jeg ondt i den grad, og jeg fryser, så nu vil jeg lige tage en pause her ved “dyret”, hvor jeg har flere hængepartier, jeg prøver at få ordnet. Først for er et varmt bad, det er vist på tide!

0