Minder i dagligdagen

Jeg har rigtig mange fine ting, jeg har arvet fra min mor og fået af hende også. De her gamle hyacintglas, kan jeg tydeligt huske, da jeg fik af hende, og nu fik jeg købt noget til at putte i dem forleden. Den fine lommelærke (anes lige til højre på foto øverst) er også gammel og er en fødselsdagsgave, som mor selv har brugt meget tid på at finde til mig. Hun var fantastisk til den slags. Hun er med mig hver eneste dag, både i mit hjerte, men også helt fysisk i form af de mange fine ting, jeg har fået af hende. Det er slet ikke så ringe…. men jeg ville nu stadig gerne, at hun var her sådan helt igen. Men når det nu ikke kan være anderledes, er jeg heldig med at have haft hende, og at have sådan nogen fine minder, både om hende som menneske og de fine ting.

1 thought on “Minder i dagligdagen

  1. Det er dejligt med minder om de mennesker man elsker og har elsket. Jeg har også gamle hyasintglas som har været min mors og før det min farmors. Jeg tænker på dem begge to hver gang jeg finder dem frem.

Der er lukket for kommentarer.