Forkert konklussion og formulering

Jeg er simpelthen så sur over den formulering. At TV gør os ulykkelige. At vi bliver glade af et udadvendt og socialt liv, er selvfølgelig rigtigt i mange tilfælde. At der muligvis er flere ulykkelige mennesker, der ser meget TV er måske også rigtigt, men derfra så til at konkluderer eller skrive, som JP gør, at TV gør os ulykkelige, der er langt. Jeg er så træt af sensationsoverskrifter, som er villedende. Det er ikke det, der står i undersøgelsen. Her er citat fra Professor Jon Robinson:

“Jeg ved ikke, om det gør én mere lykkelig at slukke for tv’et, siger han, men peger på, at undersøgelsen viser, at de mennesker, som spenderer mest tid i sofaen foran fjernsynet, også i det lange løb er de mest ulykkelige”

Det er jo manglen på social omgang, der gør folk ulykkelige, og det kan jo have et hav af årsager udover at de ser meget fjernsyn. Det er naturligt nok at bruge meget tid ved fjernsynet, har man ikke andre ting, at gå op i, men jeg har masser af ting at gå op i og jeg laver også en masse ting, MEN jeg elsker at se TV, så at sige det gør mig ulykkelig, er ihvertfald det rene sludder. Basta!

0

2 thoughts on “Forkert konklussion og formulering

  1. Jeg undrede mig også – jeg ser ret meget TV – elsker at det kører til mit strikkeri, men jeg er altså ikke ulykkelig……

Der er lukket for kommentarer.