Indbydelse og hængepartier

Jeg drikker morgenkaffen og hygger mig her. Jeg har sovet godt, men føler mig absolut ikke udhvilet. Igen gik jeg glip af en hel masse igår, fordi jeg faldt i søvn foran fjernsynet. Gad vide, hvad hulen der foregår, siden jeg er SÃ… træt. Det plejer at være jernmangel, men den har jeg ikke lidt af længe, og spiser jo også meget varieret og sundt nu. Men jeg må vist have et skud alligevel, for det her går da ikke.

Vejret er fantastisk. Solen skinner og det er noget så flot. Det indbyder til, at jeg tog bilen og bevægede mig til Dyrehaven og gik en tur. Det orker jeg slet ikke. Jeg har besvær med overhovedet at holde mig vågen. Det er altså ikke iorden…. 🙁

Som det er vil jeg kæmpe for at få svaret på emails i bunkevis, der ligger og venter på, at jeg tager mig sammen. Sidder du og undre på, hvorfor du intet har hørt fra mig, så ved du nu hvorfor, og at jeg ikke har glemt, men bare er udmattet p.t. Jeg prøver at følge med, og optimalt skulle jeg også være meget længere med meget. Men jeg er ikke optimal, that’s the whole point ….