Godt jeg tog mig sammen

Forleden dag tænkte jeg at vejret var så fint, at jeg nu, hvor jeg havde bilen skulle jeg køre ud og går en tur i Dyrehaven. Selvfølgelig kan man cykle derud og cykle en tur i den, men så bliver det altså også en væsentlig længere affære. Det andet er altså mere overskueligt på en eller anden måde. Især når man får ondt. Og det er også min gang, jeg skal træne ikke cykleriet. Forleden kunne jeg ikke tage mig sammen. Der var ikke for fem flade øren energi tilbage til noget som helst. Men idag var der uvist af hvilken årsag, for igår var jeg mere død end levende. Det svinger meget. I det hele taget synes jeg, at jeg er meget, meget træt p.t., men har nu indkøbt jern, så får vi se om ikke det hjælper på det. Jeg glemte at tale med Dr. Jan om det forleden, men ingen grund til faktisk, for det første han vil foreslå er jern. Så nu prøver vi det først. Jeg er jo en erfaren patient :O Uanset er jeg glad for, at jeg tog mig sammen og gik min tur idag – hele 45 minutter blev det til og som det ses lidt fotos også. Flere end her vist. De er på Flickr senere. Jeg skulle slet ikke skrive blog, men up-to-date med mails. Det kommer jeg også, men jeg har svært ved at lade være. Nu kan hovedet ikke så meget mere idag, men pyt skidt. Jeg når det nok.


Det første syn, der møder en ved Fortunen – småkravl og hottentotter 😉 = Ponyer – dette kun sagt kærligt, for de er sgu søde de små kræ


To “hottentotheste”= Islændere på vej hjemover – jeg mødte en mere senere, som jeg fik lov at hilse på


Udsigt udover sletten med det dekorative Eremitageslot i horrisonten


Jeg så ikke så meget som et halvt rådyr, men jeg så deres fodspor, så de havde været der


Hestefodaftryk


En til “hottentot” – jeg skulle selvfølgelig hilse på. Og jeg fik også fornøjelsen at hilse på Christian, som forpagter ponyudlejningen. Han har nemlig også tilknytning til Galopsporten, så vi kender hinanden

3 thoughts on “Godt jeg tog mig sammen

 1. Malene – Jeg skriver så meget, jeg kan og orker og har lyst til. Så når jeg lyttede, var det fordi jeg i forvejen havde lyst 😉 Jeg har også mange andre ting, jeg skal up-to-date med, og jeg har på nær de seneste dage skrevet hele tiden. På galopfronten sker der jo ikke så meget p.t.

  Tak for energiønsker, håber jernpillerne hjælper, og det plejer de at gøre ret hurtigt. Ja du skulle suse en tur ud i Dyrehaven en dag, der er dejligt, og det her er jo kun en mikrodel af den.

  Margrethe – Tak for ros til fotos. De er skønne de hottentotter. god ide at tage en ridetur derude. Der er ikke noget bedre i mine øjne – men det anede du nok 😉

 2. Dejlige billeder af hottentotterne – Yngste var med nogle veninder derude og ride en times tid i sidste måned, det havde været rigtig hyggeligt.

 3. Er glad for du lyttede til mig i formiddags 😉 Du vil vel ikke have dine læsere går forgæves ind på din side 😛
  Gode billeder fra din tur, man får jo helt lyst til at se det med egne øjne.
  Held og lykke med at få energien op!

Der er lukket for kommentarer.