Morgenpligter

Jeg drikker kafffe og den lyse Light Saft fra Rynkeby – har du ikke smagt den, vil jeg varmt anbefale. Den er dejlig.

Når det er sagt, så er det positive vist også slut sådan lige. Jeg har ondt i ryggen – igen! Men et løft mere forleden og så de 45 min’s gang i Dyrehaven er åbenbart blevet for meget. For hofte og ben er også gået “i selvsving”. Jeg er spændt på, hvordan turen i stalden går på den konto. Men jeg må jo tage det stille. Det kan jeg da heldigvis også. Jeg har lovet at komme og hjælpe dem idag, og så gør jeg det da selvfølgelig hvis jeg overhovedet kan. Jeg har allieret mig med min hr. fader, der bringer mig derned her om ca. ½ time. Så må jeg liste hjemover senere på gåben.

Det gælder om at få sparet lidt kræfter sammen nu her, for weekenden er fuldstændig booket, og allerede tirsdag er der så Julebanko.

0

2 thoughts on “Morgenpligter

  1. Marianne – Jeg passer, men det hjælper ikke så meget, for jeg skal ud og gå nu. Tak for tanker og krammer, det luner bestemt. Kram til dig også 🙂

  2. Det værste der findes er at blive sat ud af “spillet” pas nu god på dig selv. Jeg sender lige en masse gode tanker og krammer 🙂

Der er lukket for kommentarer.