Splinten

I mit øjenej i min finger, er ikke ude endnu. Jeg var jo til lægen forleden og der hed kuren sæbevand. Det har jeg efterlevet, og det lindre da stadig, men til gengæld sidder splinten der stadig. Altså var jeg idag først nede og handle ind. Så hjem med det og så senere – efter at være faldet i søvn siddende ret op og ned, en tur til til Dr. Jan, som jeg godt nok holder meget af. Men idag var jeg så træt, at jeg virkelig skulle sparke mig selv ud af døren. Jeg puffede alle gode undskyldninger væk, og tog mig sammen. Det var ikke en klog beslutning at imødegå en weekend med den finger uafklaret. Altså på jernhesten. Kunne man dog så bare tage en rigtig en af den slags 😉 Det kunne se kønt ud.

Dr. Jan var enig med mig! Det var klogt at komme, og jow der sidder stadig splint derinde og den sidder dælme dybt, og den har meget få intentioner om at forlade sit hyggelige gemmested. Doktoren kunne ihvertfald ikke få den ud. Han tvivler på, den gør det selv, og er den ikke ude mandag, skal jeg til en kirurg og have den fjernet 🙁 Det er mit sædvanlige held. Jeg kan ikke bare komme lidt til skade – næh nej, der skal det helt store drama i spil – pis også!%”#¤%& 😮 For at være på den sikre side, fik jeg også en stivkrampevaccination, for kunne jeg huske, hvornår den sidste blev givet – nej. Og lægen kunne intet finde i journalen, så jeg fik en.

Nå, nok om finger og sager. Nu vil jeg slappe af og glæde mig til at se en ny veninde her til frokost imorgen. Det bliver hyggeligt. Jeg har en formodning om, hvad vi også kommer til at tale om ihvertfald – heste? – Jeg tror det 😀