Two One fat Ladies/Lady

Førhen kunne jeg ikke lide dem – The Two Fat Ladies. Nu har de sendt dem på TV Charlie her på det sidste, og jeg satte mig og så dem, for jeg elsker jo kokkeprogrammer (altså dem, hvor det handler om at lave mad og ikke råbe højest – ingen nævnt ingen glemt)! I og med, at jeg jo skal passe på kiloene, og kæmper den sejeste kamp for at smide kilo, så er de her to damer ikke lige dem, der står først for.

Nu da jeg så begyndte at se dem, så er de mægtig fornøjlige og utrolligt inspirerende, og ikke mindst kommer de rundt nogen fantastiske steder i mit elskede England og det i sig selv er spændende. Der opskrifter er i mange tilfælde måske ting, jeg ikke bryder mig voldsomt om, men inspiration er der altid, for de laver jo flere forskellige ting. Igen idag var det sådan. Udsigten fra et fantastisk Fyrtårn i Wales, og senere picknic et fantastisk sted med en lige så flot udsigt, sang og dejlig mad.

Opskrifterne fra dagens afsnit:

Creme Vichyssoise Glacee

Welsh Lamb Pie

Mitton of Pork

Tartine from Provence

Vil du se flere af damernes opskrifter, så kig ind her, og klik dig ind på afsnittet, hvorefter du så kommer ind til opskrifterne – god fornøjelse. Damernes faren omkring fås selvfølgelig også på DVD, hvis nogen skulle have lyst. Nedenfor laver de en cocktail:

Det er ikke altid, jeg er så hurtig, og fordi de er engelske, har det jo ikke været i danske medier. Men det viser sig faktisk at Jennifer Paterson døde helt tilbage i 1999 af cancer.

Clarissa Dickson Wright lever stadig og har lavet både en bog og sin egen serie om opskrifter dateret tilbage til Richard den II., ligesom hun har udgivet sin selvbiografi “Spiling the beans” – så der ser man, bedst som man mister inspirationen, får man den igen 😉