Uinspireret

Af flere årsager, er jeg voldsomt uinspireret idag. Så jeg har ikke så meget at sige. Min kære moder sagde altid, at har man ikke noget godt at sige skal man holde mund! Det kan hun så i nogen tilfælde have ret i – ikke alle, men lige idag, og her vil jeg nok sige, at jeg måske bare “klapper i” og “står over” til mere inspiration og humør melder sig.

Lidt Julerier er der sket her. Adventskrans er kommet frem og blevet tændt og lidt Julelys på altanerne er også kommet frem, men der mangler meget endnu.

Imorgen skal jeg have ordnet finger og have vinduespudser. Det sidste klart det sjoveste….

0

2 thoughts on “Uinspireret

  1. Marianne – Tjah, det kan man da godt, men at blive skåret i hører nu ikke lige med på listen af “dejlige oplevelser” i mit hoved 😉

    0
  2. Imorgen er der en god dag med dejlige oplevelser – sådan kan man også være nødt til at tænke 🙂

    0

Der er lukket for kommentarer.