Megasplinten

Det var her til morgen, at jeg skulle ringe til kirurgen med hensyn til fingeren. Først var det onsdag. Men hun indvilgede i, at jeg kom forbi så det bare kunne kigge på den. Om kirurgen så efter hun hørte hvorlænge jeg har gået med den besluttede, at det skulle være idag, er mit gæt. Ud kom den ihvertfald, selvom hun blev i tvivl om den overhovedet var der en overgang. Men efter bedøvelse og et lille snit tittede den frem. 1 cm splint – så der var syn for sagen. Og det var jeg jo sådan set lidt glad for, idet det ellers havde været lidt spildt krudt. Men jeg har hele tiden følt den sad der jo. Jeg fik så iøvrigt “skældud” for ikke at være gået på skadestuen. Så det må jeg så gøre en anden gang. Men en gang er nu alt rigeligt ellers mange tak. Nu er det sæbevand 2 gange om dagen til det heler og så skal jeg til tjek næste mandag. Hvad man ikke går igennem, for at se sin elskede hest.

4 thoughts on “Megasplinten

  1. Margrethe, Marianne og Kari – Tusind tak alle 3, for jeres søde hilsener. Det var nemlig dejligt, at få den ud idag. Jeg havde slet ikke regnet med, at hun ville tage den idag, men var selvfølgelig meget glad for at få det gjort. At jeg havde gået med det så længe gjorde det sådan set kun værre, som hun fortalte mig. Og det vidste jeg da godt. Da jeg forklarede, at jeg ikke synes det var noget særligt og derfor ikke vare taget på skadestuen, kunne hun kun sige, at det er det, de er ansat til. Og det har hun jo ret i. Men det er jo også et spørgsmål om, at sidde der i halve døgn, og det orker jeg bare ikke 🙁 Igen tak for jeres hilsen. Er sikker på den bliver fin nu 🙂

  2. Godt du fik den splint ud. Hold da op – 1 cm – kan godt forstå du kunne mærke den. Heldigt kirurgen kunne tage den idag, så det er overstået. God bedring med den 🙂

Der er lukket for kommentarer.