Julebanko med gevinst

Igår skulle jeg til årets Julebanko på Galopbanen. Det var som altid hyggeligt at hilse på folk, men ikke ser nu hvor sæssonen er slut. Nogen gør man, men de fleste er sæssonbestemt. Selve banko ‘et er en udfordring for mit stakkels hoved, som faktisk står rimelig hurtigt af. Som følge deraf rager jeg mig en hovedpine til. Nå, men skidt nu med det. Igår var der kompensation i form af en gås!!! Jeg har aldrig smagt gås, og ville gerne, så det er jo super. Jeg var i tvivl om, jeg kunne have bæstet i fryseren, men jo det gik ganske fint, så nu ligger den der og venter på en indledning til en anledning.

0

5 thoughts on “Julebanko med gevinst

  1. Malene – Det havde du bestemt også fortjent. Men jeg er sikker på, der er mange andre i samme situation. En ringe trøst – I know. Så er der nogen, der slæææber hjem hver gang. Men det har måske også noget at høre med, hvor mange lodder man køber…. Better luck next year. Jeg regner ikke med, at tage med der, for det er simpelthen for længe for mig.

  2. Ved godt det er held og tilfældighed. Kan også kun grine af det, da det er 3. gang jeg er med til det uden at vinde noget. Troede ellers 3. gang var lykkens gang 🙂

  3. Catarina – Tusind tak! Jeg glæder mig til at smage den 😉 Skal lade vide, hvordan det forløber, når jeg når så langt 😉

    Malene – Et er jo hvor mange gaver, der er ialt. Men numrene bliver jo trukket vilkårligt og derfor er det jo ikke alle der får noget med hjem. Det er det jo altså heller ikke til almindelig banko. Sidste år fik jeg da også kun en sidegevinst, og flere ved vores bord fik da heller ikke noget. Ja du har ret, jeg sad ved Finish First bordet – hvilket jeg er meget stolt af 😉

  4. Jeg synes at banko-opråberen sagde, at der var nok gaver til, at alle kunne gå hjem med 2-3 hver. Må da lige sige, at det ikke passede. Nu var du heldig at få én, men nogen af os fik 0!!!!! Bliver man ikke mæt af. Men okay, hyggeligt det var det da.
    Du sad måske ved Finish First bordet han omtalte flere gange?

  5. Tillykke med gevinsten. Det er da dejligt med en gås. Vi spiser altid gås juleaften, og den er ret let t lave. Velbekomme. 😀

Der er lukket for kommentarer.