Julekortene – at behøve og ikke

Ã…rets Julekort er under overvejelse. Ikke om de skal skrives, for selvfølgelig skal de det. Næh, hvad var under overvejelse var hvorvidt jeg skulle tillade mig selv den luksus, at købe nogen af de der ekstremt lækre, flotte hestejulekort, som jeg jo allerhelst vil sende. Beslutning taget. Jeg har som det ses rigeligt med Julekort gemt på lager, og det er nu besluttet at de skal bruges først. Så kan det være, de fine kan købes næste år. Man må desværre også være lidt fornuftig engang imellem, når man ikke er Ivana Trump eller sådan noget….. 😉

Jeg har fundet Julekortene frem og nu skal jeg ind og prøve om jeg kan få fat på en veninde i udlandet, der trods flere mails ikke har svaret. Så nu er jeg efterhånden bekymret. Derefter skal jeg bare slappe af. Dagens dont har været her, hvor jeg har fået bestilt noget online Julegave. Det er også det, tror jeg. Men som sagt, jeg har ikke stillet de store krav til mig selv. Nu vil jeg gå ud også og få lavet noget sund aftensmad. Jeg skal på kurs igen – også der! Suk!