WordPress, Firefox og Julepynt her

Jeg har problemer og forbander, at jeg lod mig overtale til opdatering. Nå, men sket er sket, og det kan rettes, men kræver en større omlægning af tema. Jeg har hørt det før, at det tema jeg har valgt er “bøvlet” for nu at sige de mildt. Jeg kunne selvfølgelig bare skifte tema, men kan godt lide det her. Det passer mig og min personlighed synes jeg. Til Finishfirst.dk bruger jeg det samme, bare for at komme igang, men det skal til gengæld skiftes, fordi det ikke passer til sites funktion.

At det kan fixes og bliver det, er sikkert, for jeg har jo normalt en rigtig sød hjælper – Michael udover andre, som til stadighed har været søde og hjælpe mig. Både Anita og Catarina har velvilligt stillet op, når jeg var kørt fast, for jeg prøver altid selv, for jeg vil jo gerne. Jeg fik lavet mig et Julefavicon igår og uploadet, og det virker. Jeg ved da at mindst en af de damer også er opdateret, så måske de har nogen “vise sten”.

Men det med headeren som er lavet og baggrunden det kan jeg ikke få på plads selv. Det kunne jeg med headeren før opdatering, men nu er det gået helt i baglås. Og Michael kan heller ikke. Så nu er det gode spørgsmål, om det kan blive Jul på bloggen i år 🙂 Ellers ingen katastrofe, men lidt hyggeligt er det jo.

Et andet problem jeg har er upload af fotos her. Det virkede fint, og så lige plludselig ikke. Det må være et browserproblem for jeg har ikke problemer i IE. Men nu det sådan, at jeg jo mest bruger Firefox. Jeg har ikke opdateret den til version 3. Kan det være det, der er problemet? Hvad gør du, og har du haft problemer? Jeg har haft den, men kan simpelthen ikke lide den. Så foresløbig skriver jeg indlæg i IE, og det kan jeg jo også godt. Nu er det mere for at fastslå, hvor problemet ligger. Så her er lidt opgaver til jer fra morgenen af.

3 thoughts on “WordPress, Firefox og Julepynt her

  1. Marianne – Jeg kan kun sige – lad endelig være 😉 Hvis det fungerer, så lad endelig være!!! 😀 Mit fungerede og jeg havde ingen problemer før jeg opdaterede.

    Anita – Det ved jeg simpelthen ikke, men før kunne man da skifte header uden problemer og nu lader det sig simplethen ikke gøre…. ikke engang Michael kan, og så kan jeg jo da slet ikke! Før kunne jeg da selv skifte header, hvilket ville være rart nok. Det kommer jeg så til igen, men kun efter at Michael har lavet det hele om, men så det ligner det her fuldstændig.

  2. Ã…h hvor jeg kender det…. jeg skal også igang med en opdatering men venter til jeg har overskud?

Der er lukket for kommentarer.