York Stutteri – Et livsværk sat til salg

yorkridehusopt.jpg
Ridehuset på York Stutteri

Idag kom jeg hjem, og havde haft en dejlig dag i stalden. Jeg havde fået handlet og skulle så lige ringe min hr. fader. Det var ved at være noget siden, jeg havde talt med ham, så vi fik en længere snak. At det skulle være ham, der gav mig den her rimeligt rystende og overraskende nyhed, havde jeg ikke lige drømt om. Han havde læst at York Stutteri var sat til salg.

Jeg troede ikke mine egne øren, det må jeg nok sige. Jeg spurgte ham, om han var helt sikker. Det var han 300%. Og selvfølgelig løber min far ikke med usandheder af den kaliber. Modvilligt og rystet satte jeg mig til computeren kun for at kunne konstaterer, at det er sandt. På York’s hjemmeside, er det også sort på hvidt, hvor der bl.a. står:

Den generelle situation og den finansielle krise har også her sat sine spor, så Kiddy og Nick har besluttet at sætte York Stutteri til salg

Man bliver sgu rystet, når det selv det (for mig og sikkert mange andre) urokkelige også rammes. Det gør mig ondt for familien Elsass, at de må afhænde et livsværk, og deres hjerteblod, som det helt sikkert er. Og ikke mindst er det jo et tab for både Dansk Varmblod og Fuldblodsavlen.

Hvad der mere sker og hvordan og hvorledes, må vise sig, for foreløbig er det Business-as-usual. Og så må vi se, hvornår dette pragtfulde sted bliver solgt. Det er ikke hvem som helst, der kan hive 45.000.000 kr. kontant, op ad lommen.

Du kan se salgsannoncen hos Ejendomsmægler Pernille Samms.

Hvis du vil se mine indlæg/billeder fra York Stutteri – kan du gøre det her.

0

2 thoughts on “York Stutteri – Et livsværk sat til salg

  1. Lotte – Ja man kan sagtens drømme. Problemet med drømme er, at de sjældent nævner noget om de enorme omkostninger der OGSÃ… følger med sådan et sted. Prøv du bare at begynde at regne på opvarmning, lønninger, vedligeholdelse og alt sådan noget….. mange, mange mange penge – helt udover at de her heste også skal have mad og vand. Men fantastisk sted uagtet det er det.

Der er lukket for kommentarer.