Julemandens tøj og alt det andet

Jeg skal jo ellers ikke købe mere Julestads – jeg har alt rigeligt, men da jeg så den her tøjsnor med Julemandens tøj forleden til en 30,- kr.-seddel slog jeg til. Det er en sød idé som de mere fingernemme kan replikere med håndgjorte ting.

Den er så kommet op, og nogen få andre ting, men der mangler meget. Det skulle jeg gerne nå imorgen. Idag vil jeg slappe af indtil jeg skal til Julefrokost senere idag. Det er vel egentlig Julemiddag….Nu vil jeg lige rydde lidt op, og gøre det lidt pænt her, så det er nogenlunde klar til Julepynten imorgen. Og måske der også kommer lidt op idag, man ved aldrig. Og så er der jo også Julekortene, der skal skrives…. God weekend til jer!

0

2 thoughts on “Julemandens tøj og alt det andet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.