Stein Bagger

Er jeg bestemt ikke, og man finder ikke hæderligere menneske end jeg. Så svindel og bedrag ligger ikke til mig, men jeg har lige været logget på min webbank, og jeg føler mig meget rig og glad, når situationen ser væsentlig bedre ud, end jeg frygtede. Det er altså bare skønt, at jeg nu kan holde Jul “i ballance” om jeg så må sige. Det har jeg det bedst med – i modsætning til ham 😉

Han får en noget anden udsigt, end der hvor han boede, nu hvor han er indfanget, el. hvad vi nu skal kalde det. Du kan se nogen af mine fotos fra Tuborg Havnefront her. Jeg havde jo en fotosafari dernede, før det blev kendt for, at netop Stein Bagger har en lejlighed der.

2 thoughts on “Stein Bagger

  1. Holme – Nej det behøver jeg ikke, men jeg ville nu gerne derover på ferie og besøge venner derovre – sådan nogen har jeg i lighed med Stein Bagger også derovre 😉

Der er lukket for kommentarer.