Prioriteter

Jeg kan ganske enkelt ikke nå, det jeg føler, jeg skal lige nu. Jeg får besøg imorgen af en kær veninde, der bliver nogen dage, og derfor må fotos og blog og den slags altså lige vige pladsen for noget tid. For der er mere presserende ting her i den virkelige verden.

Men der kommer fotos fra min udflugt søndag morgen – bare rolig… Det er vist godt nok at have lidt at se frem til, har jeg ladet mig fortælle 😉 Pas på jer selv derude og så nyd lige min solnedgang, der er fra igår som slutning på en god dag!

4 thoughts on “Prioriteter

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Besøg med indlagte gaver

  2. Kære begge to – Det er vist ingen skade til med et par dage fri fra computeren. Vi har rigtig hygget os! Tina – tak for ros til fotoet. Jeg er heldig med udsigten 🙂

Der er lukket for kommentarer.