Alene igen

Min søde veninde tog hjem i eftermiddags, og jeg har siden forsøgt at få styr på nogen af de fotos, der skal gøres klar til indlæg der er “i trykken” om jeg så må sige. Der er nok at fortælle, men tiden og kræfterne skal sgu kunne følge med, og det kniber lige p.t. Så jeg håber, I vil have lidt tålmodighed.

På helbredsfronten er der både godt nyt og skidt nyt – mest det første, for det andet går da over omend det er træls. Brystpartiet har siden igår ikke været ømt overhovedet, hvilket er en stor lettelse, så det lader til at Juleønsker bliver opfyldt – fingers crossed at de vedbliver at være normale. Det andet var nu en kende anstrengende. Jeg fortsætter med Natlysolien forebyggende – det er sikkert godt nok!

Til gengæld er jeg vist ved at redde mig en omgang feber og forkølelse. Det har der været optræk til siden igår, og det er der stadig. Så vi må se, hvad det bliver til.

Igår var vi en tur til byen, hvilket jeg også har fotos fra, hvor jeg købte de fine lotuslamper – to stk. i en smuk Julerød farve, omend de nu skal bruges hele året. De fås til oplysning i Notre Dame til 36,- kr. stk. og også i andre farver, men jeg tog igår ihvertfald de sidste to røde 😉 Jeg fik også købt den sjoveste julemånemand, men det får I se senere. Men mangler du Julepynt og gaver, så slå et smut forbi, for de har simpelthen så mange dejlige ting.

Nu vil jeg ind under et tæppe el. noget – jeg hundefryser 🙁

3 thoughts on “Alene igen

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Besøg med indlagte gaver

  2. Pollyanna – Det er bare en skøn butik, og jeg har også altid elsket den. Jeg har boet langt væk en overgang, så det var første gang i laaang tid, jeg var derinde. Jeg skulle holdes i “kort snor” for ikke at “gå amok” 😀 Der var også pænt med folk, da vi var der, men det var overkommeligt.

  3. Notre Dame er bare total yndlings butik og har bare været det siden 80erne for mit vedkommende. Desværre har der været propfyldt med mennesker de to sidste gange jeg var i Kbh, så jeg orkede ikke at stå i kø. 🙁

Der er lukket for kommentarer.