Fremvisning hos Bent Olsen – Hestene


Sannie med årets stjerne – Reventon brun hingst v/Academy Award – Raadyr


Endnu en stjerne Master Chef brun hingst v/ Oasis (GB) / Honorine (IRE)

Det var jo også i høj grad dem, det handlede om – hestene. Den ene skønhed efter den anden defilerede forbi. Og fotos er der sådan set nok af. Dog har jeg ikke helt styr på hvem der er hvem, men her er et par smagsprøver og så kommer der flere ovre hos Bent. Ihvertfald var det et fint arrangement og flotte heste.


Smokey Storm brun vallak v/ One Cool Cat (USA) – Marisa (GER)


Nanna med Miss Kelly brun hoppe v/Academy Award – O’kelly

3 thoughts on “Fremvisning hos Bent Olsen – Hestene

  1. Olines – Det var også rigtig hyggeligt. Jeg vil sige, at hestefolk sådan generelt er supergode til at hygge sig. Og hestene, var som du ser også meget dejlige. Tak for god bedring – jeg behøver det! 🙁

  2. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Julegløgg og fremvisning hos Bent Olsen

Der er lukket for kommentarer.