Ikke bedre end godt…

Går det her. Jeg er stadig grundigt forkølet og feberramt. Jeg har dog lavet lidt her i “hytten”, hvilket har udmyntet sig i Julelys på begge altaner i muliticolor. Så kan jeg findes, skulle nogen komme forbi. Det er rigtig flot. Jeg tror nok,at jeg dropper Juletræet i år. Der er hverken lyst eller energi til det, så. Hvis jeg får nisserne frem, så må det være godt, og dem er der da også fundet et par af idag.

Julekortene skal jo også skrives, og dem udenbys skulle senest afsted idag, hvilket jeg i min visdom først fattede idag, at så skulle jeg jo have sendt dem igår. Nu er jeg så også bagud der, men de må komme afsted i postkassen som bliver tømt imorgen og så når de frem, når det nås. Andet er der ikke at gøre ved det. Så nu sidder jeg i den store stol og kan kigge ud på mine Julelys. Det er hyggeligt nok, når nu det skal være. Om lidt skal jeg finde noget aftensmad af en slags. …. det bliver noget let.

3 thoughts on “Ikke bedre end godt…

  1. Randi – Det er sidste dag den 19. så dem indenlands er der tid til endnu. Men dem skal jeg så´også stadig have skrevet. Tak for hilsen og god bedring – Jeg er stadig sløj.

    Perle – Jeg har fået 2, men jeg håber da stadig der dumper ind ad sprækken fra “The ususal suspects”. Du har ganske ret – folk har alt for travlt. Også tak til dig for god bedring!

  2. God bedring herfra.

    Jeg fik skrevet og sendt 6 julekort fra London og har selv modtaget 1 eneste. Alle har vist lidt travlt, hvilket jeg synes er trist i det store billede.

  3. Gosh – jeg har heller ikke haft styr på det med julekortene! Må vist lige tage mig sammen i morgen og få dem skrevet – når nu jeg HAR købt dem og planlagt hvem jeg vil sende til 😉

    God bedring i øvrigt!

Der er lukket for kommentarer.