Besøg med indlagte gaver


Det smukke og dejligt lune tørklæde, som jeg fik forærende


Fine grydelapper i rigtige tøsefaver

Som jeg fortalte, både her og her, så har jeg haft besøg af min veninde nogen dage.

Hun kom tirsdag til frokost, og jeg bestræbte mig på, at min frokost skulle være lige så veltilavet og lækker, som den hun serverede for mig, og at hun skulle forkæles lige så meget, som hun forkæler mig, når jeg er hos hende. Uvist af hvilken grund fik mine ellers altid perfekte smilende æg, selvfølgelig ikke helt nok, men de smagte jo godt alligevel. Men det er da bare typisk! 😉 Men det forlød at frokosten var tilfredsstillende og endda smagte gæsten, så jeg kan ikke forlange mere. Jeg synes så også selv, det smagte fint nok – så det må være “misson accomplished”.

Jeg vil lige nævne, at en af de ting vi fik på vores smørrebrød var hjemmelavede frikadeller fra den lokale Irma (Ordrupvej). De fås ikke bedre og fås i en stor variant, som var dem vi fik. De er altså bare gode. Får du muligheden skal du smage dem.

Ikke nok med, at vi fik en god frokost og jeg havde dejligt selskab, så fik jeg også gaver. De var af den hjemmegjorte slags, og det er da noget helt specielt. Min veninde er ferm til det med hæklenål og strikkepind, og her havde begge dele været i sving. Et smukt tørklæde, der ovenikøbet er rigtig dejligt lunt til såddan en frossenpind som jeg og et par dobbelte grydelapper i en dejlig tøset farve. Det var også hende, der da jeg boede i mit hus hæklede de smukkeste køkkengardiner til mig. Desværre passer de slet slet ikke her, og har således levet et hensunket liv i skuffen lige siden. For smides ud skulle de selvfølgelig ikke. Nu fik hun dem med hjem, og så kan det være, hun kan bruge dem hos sig selv. Jeg er lige ved at tro det.

Denne dag blev brugt til at få snakket og snakket og hygget og om aftenen fik vi mousakka med salat til og det smagte rigtig godt både ifølge mig og hende.

1 thought on “Besøg med indlagte gaver

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Lys over nisseland

Der er lukket for kommentarer.