Særligt hår


Den lækre balsam som man putter i efter vask og lader sidde

På vejen over til bussen igen for at drage mod Nørreport, var vi i AFRO HAIR AND BODY SHOP, Fredensgade 17, kld., tv. Jeg har længe ledt efter en balsam til mit hår. Det har været udpint og træls længe, men er dog i bedring. At kruset hår er anderledes end glat, behøver man jo ikke have en doktorgrad for at regne ud, så selvfølgelig er det optimalt med produkter til det specifikt. Det er bare ikke noget, man ellers sådan bare lige får. Førhen skulle man helt til Vesterbro, for at få den slags. Nu har jeg så fundet den her shop.

Der var ALT til håret udi shampoo’s, balsam’s, extensions og derudover bodylotions etc. – og så er det jo altså også en frisør som sådan. Balsamen er fra et firma der hedder Motionshair.com. Efter at have ledt længe efter noget, der både er godt for mit hår, og som min hovedbund tåler, håber jeg og det føles som om, jeg har fundet løsningen. Den var selvfølgelig heller ikke billig den her balsam, men det gør ikke noget, når bare det virker. Og så dufter den himmelsk oveni – en ikke uvæsentlig ting heller.

2 thoughts on “Særligt hår

  1. Pingback: Lidt om hår – igen! | deborah.dk

  2. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Bytur uden Tivoli

Der er lukket for kommentarer.