Sygebesøg med indlagt frokost og udsigt

Dagen efter havde vi planer om, at tage en tur til hovedstaden og så ind og se Tivoli’s Juleudstilling. Da det faldt sig sådan, at Karin havde et familiemedlem liggende på Riget, ville hun selvsagt gerne forbi og se til vedkommende. Så det startede vi med. Vi fandt den dertil indrettede bus på Ordrupvej, som gik lige derind. Det kunne ikke være lettere. Ved stoppestedet mødte vi den dejligste dame på 90 år, som vi fik en lang sludder med. Nej hvor jeg håber, jeg er lige så åndsfrisk, når jeg er 90 – hvis jeg da bliver så gammel. Hun var en oplevelse i sig selv. Jeg ville ønske, jeg havde fotograferet hende, men det er jo ikke lige sådan. Hun så sådan ca. 30 år yngre ud end sin alder. Hun var bare kær!

Bussen fik og sat af. Vi var med vilje i god tid, så vi kunne nå at få noget vådt og tørt inden og så gik Jagten på et sted at få noget sådant. Det var der så lige overfor Riget – Cafe Republic. Det var et sjovt sted og meget anderledes end de fleste andre steder (læs kolde og intetedsigende). Her var atmosfære og dejlig jazz/blues i højtalerne. Det var dejligt. Der var en meget dunkel stemning i cafeen, hvorfor det med at fotograferer, hvordan der så ud, ikke lige var sagen. Men skal du på de kanter og menu’en tiltaler dig, så kig ind – og du kan jo også bare få en glas vin, eller en kop kaffe evt. Det kan undre, der ikke er flere steder rundt om Riget, for at sidde i en hospitalscafé er ved Gud noget af en nedslående affære. Helt bortset fra, at maden sådanne steder altid er for dyr og langt fra kan leve op til prisen.

Efter en velsmagende frokost og sygebesøg skulle vi så videre til byen og se, hvad vi så ville.


Pasta med laks på Republic på Blegdamsvej 70


Indtryk ved Riget


Udsigten fra 14. etage på Riget – helt vildt flot


Vi blev budt farvel af dette store Juletræ, der dog stod pilskævt. Først trode jeg, at det var mig, der var helt rundt på gulvet, men det var træet

1 thought on “Sygebesøg med indlagt frokost og udsigt

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Bytur uden Tivoli

Der er lukket for kommentarer.