Til dem vi mangler

Da jeg havde besøg af min veninde, var vi selvfølgelig også på nettet. Hun er ikke så velbevandret i de dele som jeg, så jeg skulle vise hende Youtube. Mens vi sidder der og jeg “tegner og fortæller” så beder hun mig lede efter den her sang – “Er der nogen i himlen” med Danser med Drenge. Folk der læser med her, ved at jeg ikke lytter til ret meget dansk musik, men noget af det, jeg rent faktisk godt kan lide er netop Danser med Drenge, men jeg havde glemt den her sang. Sangen er til deres tidligere sangerinde Philippa, der tragisk døde af cancer i 1993.

Grunden til, at min veninde ville høre den var, at hun fornyeligt havde hørt den brugt til en bisættelse, hvilket hun synes var meget smukt. Det kan jeg godt forstå. Den rørte mig virkelig nu her, da jeg hørte den igen og også nu, da jeg lige lyttede lidt til den for at poste den her. Den fik selvfølgelig mig til at tænke på både min mor og ikke mindst min kære veninde Dorte, der også gik bort grundet cancer i 1997. Så jeg poster denne til dem, og til alle dem vi mangler – og da så ganske særligt her til Jul. Fortæl mig gerne hvem den får dig til at tænke på, og hvem du mangler her til Jul, og i det hele taget.

4 thoughts on “Til dem vi mangler

  1. Jens – Det var da rart at være til inspiration.

    Malene – Selvtak, det erbestemt en dejlig sang og meget bevægende.

    Karin – Ja det gjorde den helt sikkert. Tanker til dig. Kan godt forstå, du savner din mor stadigvæk. Som du ved, savner jeg også min helt vildt meget.

  2. Jeg er glad for, at den smukke sang, har sat spor hos dig. Pudsigt lige i dag, da det netop er dødsdatoen enten i dag eller i morgen for min mors død. Jeg savner hende stadigvæk.

Der er lukket for kommentarer.