Rystende opvågning

Her det sidste stykke tid har jeg sovet længe. Eller i det mindste for, hvad der for mig er længe. D.v.s. til mellem klokken 8-9. Dette er selvfølgelig også med bund i, at jeg ikke har været i stalden p.g.a. sygdom nu her.

Her til morgen blev det anderledes. Jeg vågnede ved noget, jeg kun kan beskrive som et hult drøn. Nu har vi jo i flere måneder været plaget af det her sporarbejde, og der var øjeblikke med med drøn af samme kaliber. Men sporarbejdet var jo færdigt. Jeg sad ret op i sengen med hjertet helt oppe i halsen. Som når man bliver rigtig forskrækket og drømmer noget vildt væmmeligt og vågner og kan huske det. Det var ret ubehageligt. Nu var de jo ellers færdige hernede, og et drøn plejer i den sammenhæng gerne at være fulgt af flere larmende aspekter. Dem var der ingen af. Tværtimod var det påfaldende stille, så jeg undrede mig da meget.

Jeg så lidt andet fjernsyn, indtil jeg “kom forbi” Go’morgen Danmark og så gik det jo op for mig, at det drøn jeg hørte og den rystelse jeg havde følt, ikke havde noget med Banedanmark at gøre, men var et jordskælv.

Nu set lidt i bakspejlet er det da lidt spændende, men det giver altså også kuldegysninger at tænke på, de egne hvor de har dem meget større. Det her var rigeligt – nu har jeg prøvet det 😀 Men vågen blev jeg da.

8 thoughts on “Rystende opvågning

 1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Tornado Rampage!

 2. Jane – Tak for hilsen. Du kan tro, jeg gerne vil i stalden. Men det nytter jo ikke, sålænge jeg er syg. Med hensyn til alle gebrækkelighedern, er jeg helt sikker på, at de ekstra kilo er en væsentlig faktor. Jeg kæmper også stadig for at få det sidste af. Det SKAL være af, når sæssonen starter igen. Og selvfølgelig gerne før, også fordi det giver mulighed for at komme mere ud og ride nu hvor Lights er væk 🙁 Ham kommer jeg til at savne.

  Jeg kender godt Mahalia Jackson og også Silent Night med hende, men jeg foretrækker nu altså 3den her version, jeg lige har postet på bloggen også.

  Vi ses jo på et tidspunkt i stalden, men nok ikke inden Jul, så også god Jul til dig og god bedring.

 3. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Blogrystelser

 4. Hej Deborah!
  Ja, verden har på mange måder “slået en koldbøtte”, bevist os hvor uendelig små vi er. Tænker her på naturkatastrofer samt finanskriser.

  NÃ…R du engang får kræfterne og energien igen, er jeg sikker på at lille Baby-Majestic bli’r overlykkelig over at se dig igen. Den ser jo heller ikke så meget til sin mor, for jeg er “HALT” så det basker. Kan næsten ikke støtte på højre ben p.g.a. en hælspore som har drillet i mere end et år, og ingen behandling/operation/Chock Wawe synes at hjælpe. Tror det eneste råd er at slæbe rundt på 25kg mindre. Kommer tid -kommer råd!!

  Nu vil jeg ønske dig en rigtig dejlig og harmonisk juletid med denne MIN ynglingsjulesang der ligesom migselv er af ældre dato med den nu afdøde amerikanske Soul Singer MAHALIA JACKSON.

  “SILENT NIGHT”. For mig betyder den JUL, min barndoms jul, og freden formår at gå lige ind i min sjæl og helt ud i fingerspidserne.

  http://www.youtube.com/watch?v=1QGj2xgnN8A

  Dejlig juletid til dig og alle dine læsere.
  Jane

 5. Lotte – Der er nok andre end dig, der kunne tænke sig et el. andet, som rystede dem vågen hver morgen. med hensyn til Stein Bagger skal han altså ikke have skyld for det. Han landede 2 timer senere 😀 Knus

  Michael – Jo jeg har sådan nogen glasdøre mellem min stue og soveværelset og det gav et ordentligt knald i dem. Formentlig kun derfor. Syrealistisk oplevelse.

  Malene – Ja i Danmark er det nok første, sidste og eneste gang. Men man ved da aldrig. Sjovt nok var det først senere, det slog mig, at det var derfor Garbo meget atypisk strøg ind under sengen og gemte sig, og var meget svær at lokke ud. Sådan plejer det jo ikke at være, når morgenmaden står næst for.

 6. Jeg lå i min seng og sov, lige indtil min seng rystede voldsomt og jeg vågnede. Var klar over det ikke var en drøm, da min fugl fes forskrækket og bange rundt i buret. Virkelig en underlig oplevelse. Noget man nok kun prøvet én gang i sit liv.

 7. Ved godt man ikke skal spøge med det, men det kan være sådan et skælv hver morgen kl 6.30 kunne få mig ud af sengen *G*.
  Bagger er landet i Kastrup, gad vide om det har noget med det at gøre… ;o)
  Hav en skøn dag, søde..

  Knus
  L

Der er lukket for kommentarer.