Alexandra Burke – en stjerne er født

Det var Tina – omme i London, der havde postet et indlæg om denne fantastiske sangerinde – Alexandra Burke (officielt site), hvor hun synger Halleluja, så man får gåsehud over hele kroppen.

Hun har så nu helt berettiget vundet X-Factor i England og hende skal der herfra holdes øje med fremover. Afhængig af, hvilken genre hun slår sig på. Men bliver hun “i stilen” så er jeg aftager af hende. Wow! Nu er det jo Jul, så her får I en Julesang med hende og den er ikke mindre fantastisk – utrolig stemme. Hun er helt utroligt rørende….lyt og få gåsehud!

9 thoughts on “Alexandra Burke – en stjerne er født

 1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Adagio

 2. Sven S.-M. – Velkommen til. Jamen jeg kan kun være enig med dig i det hele. Hendes yndmyghed slog også mig. Hun er helt fantastisk. Og så tror jeg ikke, det har noget at gøre med, at blive gammel, men jeg ved jo ikke, hvor gammel du er 😉 Hun rør noget dybt i mig, så jeg kan sagtens følge dig. Man kan kun gå “i spåner” over hende!

 3. Jeg har siddet og tjekket lidt op hende her til formiddag, og jeg er måske ved at blive gammel, for jeg sad med våde (meget våde) øjne og klikkede rundt på YouTube og så hvordan hun startede i konkurrencen og helt frem som vinder af finalen. Sikke dog en historie. Kan man andet end glædes med hende? Næppe.

  Jeg er helt solgt til hende, fordi hun er en fabelagtig sanger og fortolker af sangene, men også over den ydmyghed hun viser og den lykke hun oplever. Det er helt vildt at se på. Jeg kan ikke andet end overgive mig til denne historie, og jeg glæder mig til at vise min kone og mine piger denne superstar på Tube’n senere idag. De går nok helt i spåner, ligesom mig (og jer) 😉

 4. Mahalo – Jeg var mundlam og dre skal noget til 😉 Med hensyn til hende og Christina, tror jeg, du har helt ret. Tak for gode ønsker om trolddom og sygdom. Det ville jeg også ønske du kunne 😉

  Tina- omme i London – Man kan kun være helt væk, når hun synger, hold da helt op, hun er STOR.

 5. Jeg var også solgt, den første gang jeg hørte hende…

  Så det er fuldt fortjent, at hun vandt – hun er en SUPERSTAR! Og tænk hun er kun lige begyndt!

  Du har jo også en beundring for Christian Aquilera, og når jeg sammenligner de to, så tror jeg, at Alexandra har mulighed for at nå bredere end Christina…?;-)

  Jeg ville ønske, jeg med et knips kunne trylle din sygdom væk!

  ØV! 🙁

 6. Mahalo – Jeg mangler ord. Hun skal bare nydes! Der er mange gode, men denmåde hun giver mig gåsehud på – wow!!!

  Tak for god bedring – desværre er det gået baglæns igen 🙁

  Mette – Det er det som minimum – helt utroligt!

 7. Hun synger fantastisk! Jeg “har” hende ude i min sidebar…

  Jeg synes, hendes stemme har mere fylde og personlighed end Leona Lewis – og det siger så igen noget om, hvor god hun (Alexandra) er!!!

  Hvad kan det ikke ende op med??? Noget stort ihvertilfald!!!:-D
  God bedring!!!:-D

Der er lukket for kommentarer.