Blogrystelser


Det der jordskælv, har da sat sine spor i blogverden rundt omkring. Mange har som jeg været ved at trille ud af sengen og mærket det på deres husdyr af forskellig art. Det var først, efter jeg skrev mit indlæg, at jeg også noterede mig reaktion hos min Garbo, der susede ind under sengen, og var svær at få ud. Noget der slet ikke ligner hende. Der var så også dem, der lykkeligt sov fra det, og slet ikke registrede det, men nævnt var det rigtig mange steder. Her er en sammenfatning af indlæg, af de blogs, sådan i min daglige runde:

2111.dk – Rystende morgen

Copenhagen daily – Zzzzz


Deborah’s – Rystende opvågning


Forenklet – Jordskælv: På gyngende grund

Frem i lyset – Rystelser…..

Himmel, se havet – Rystet

Husejer – Shaken og stirred

Mit liv nu – Ikke så rystende

Septemberliv – Jordskælv

Ildkattens Scriptorium – Jordskælv ikke her

Madames Huskeblog – Stilleben efter jordskælvet

Reiters Bureau – Urolig nat

Stenstropedia – Jordskælvsramt

Vetran – Øjenvidneberetning