Den mangler stadig


Julenisser hos juvelér på Ordrupvej

Julestemningen vil stadig ikke indfinde sig. Og da den ikke har gjort det nu, så tror jeg ikke rigtig på det i år. Hvorfor har jeg lidt svært ved at deffinerer, men jeg må konstatere, at sådan er det. Det hjælper selvfølgelig ikke på noget som helst, at jeg stadig er syg og har feber. Jeg har et Julefrokostarrangement her på søndag, men nu får vi se, om jeg bliver frisk nok. Det skulle jeg gerne.

En dejlig julegave, er genoptaget kontakt med en gammel vel, som desværre er kommet grueligt galt afsted på sin motorcykel. Dog kunne det snildt være gået meget værre. Det er jeg så meget taknemmelig for, det ikke gjorde.

Lige nu fryser jeg ad pommern til, så jeg vil tage et bad og prøve at få varmen og så få skrevet de sidste Julekort, så jeg kan få dem sendt imorgen, når jeg endelig får bilen lidt. Det gør da livet lidt lettere.