Teknisk helvede

Det lader til, at mig og teknik er no-go i øjeblikket. Her på bloggen kan der ikke komme Julestemning, fordi bloggen har besluttet sig for at drille. Det er irriterende, men sådan er det så. Det bliver rettet. Så ville jeg forleden i mangel af banner og baggrund uploade et snow-plugin. Til trods for, at jeg prøvede flere forskellige, så ville det heller ikke virke. Ligesom mine smiley’s heller ikke virker af uransagelige grunde.

Idag skulle min hr. fader køre mig i El-giganten og så skulle jeg have patroner til min printer. Tror I der var udsolgt el. også kunne jeg få 3 ud af 4 – thanks but no thanks!!! Så kørte vi hjem til far, hvor jeg skulle sætte hans nye LDC-TV til, og igen forsøge mig udi den her computer, som der nu har været gang i i snart et år!!! Først kastede jeg mig over at finde strøm til alt det her isenkram, og det fik jeg så også. Jeg skulle bytte stik på to kabler. Det fik jeg også gjort, og jeg fik tilsluttet antennestik til det nye TV. Så jeg var lykkelig. Så var det i princippet bare at tænde det her nye TV og så få det indstillet nogenlunde, og installeret internet på computeren via en installations-cd.

Det skulle vise sig langt fra at være så enkelt. Tv’et ville der ikke engang komme lys i. Stikdåsen blev udelukket som mulig årsag, så det må være fjernsynet, den er gal med. Så kom turen til den her computer. Og jeg er ganske vist ikke et teknisk geni, men heller ikke det stik modsatte, og at installerer internet på en computer har jeg da klaret før. Det lader også til, at jeg fik gjort alt rigtigt, men noget er galt, for computeren kan ikke finde netværket!!! Det er altså utroligt så mege bøvl vi har haft med den computer og internetforbindelsen og ikke mindst de skide stik, som nu ihvertfald sidder helt rigtigt. Nu kan min kære fader køre ud med Tv’et og jeg kan ringe til YouSee og høre, hvad hulen “fejl 304” betyder og hvorfor det skal være SÃ… bøvlet med den forbindelse. Min egen har jeg installeret på ganske kort tid uden det mindste problem her – og den er altså nøjagtig magen til. Argh – det er ikke lige min dag – og så er jeg da stadig sløj oveni. Så nu slapper jeg, efter at have fået smidt Julekortene i postkassen idag. Det kunne jeg lige klare uden at komme galt afsted 🙁

0

1 thought on “Teknisk helvede

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Realiteter

Der er lukket for kommentarer.