Kontant afregning

I visse lande er det jo meget almindeligt, at man som straf “hugger en hæl og klipper en hånd”, mens de her dårligt får en straf. Ham her sørgede nu for at gøre det ordenligt, og han får ikke i fremtiden problemer med at holde nalderne for sig selv!

9 thoughts on “Kontant afregning

 1. Anton – Tak for din hilsen Anton. Jeg havde også lidt svært ved at se, at det var noget at hidse sig sådan op over, men hvad ved jeg. Er glad for, at nogen i det mindste kan se mening med mit indlæg. Også rigtig Glædelig Jul til dig.

 2. Jamen dog,jeg har nu læst dit indlæg “kontant afregning” op til flere gange for at prøve at forstå, hvad der fik Catarina og Perle til “overfalde” dig som de gjorde ?, ( Leif sang bare med på omkvædet 😮 ),med al den velfærd/hjælp der er i Danmark er der ingen grund til at “ty til ufine midler”, en tyv er en tyv, og umenneskelige uheld, kan jo ske ved indbrud/overfald. Det betyder da ikke at tyven/røveren fortjener det. Måske en kop decaf-kaffe vil sætte Catarina og Perle’s blodtryk en smule ned. En rigtig glædelig Jul til dig Deborah.

 3. Perle og Leif – I mistolker mig, hvis I mener, jeg skriver vi skal hugge hænder o.lign. Det skriver jeg netop, vi ikke skal. Jeg nævner intet om, hvorvidt jeg synes, han fortjener. Jeg kontaterer blot, at han har fået “kontant” afregning! Det jeg siger er, at man skal have en straf, og det skal jeg så love for, han har fået. Det er alt.

 4. Jeg er nu også enig med Catarina. Intet menneske fortjener at leve på den måde.

  Straf skal manden selvfølgelig have, hvis han virkelig har forsøgt at bryde ind, men at han har fået denne “straf” er helt umenneskelig.

 5. Puh, helt enig med Catarina. Ingen fortjener dette. Og heldigvis har vi langt bedre forhold i Danmark i forhold til straffe (ikke at de altid virker lange nok, men det er jo en anden snak). Hvis vi først begynder at hugge lemmer af eller “aflive” folk går det helt galt.

  God weekend.

 6. Som regel er der jo en grund til at mennesker kommer så langt ud at de er nød til at ty til ufine midler. Men det er jo en anden historie.

  God weekend. 🙂

 7. Catarina – Nu er det jo så ikke et spørgsmål om, hvad jeg synes. Der var åbenbart andre, der var enige med mig 😉 Og selvfølgelig er det forfærdeligt, men ham her kunne jo have opført sig ordenligt, så var det aldrig sket. Jeg har da mere ondt af andre, der helt uskydigt kommer galt afsted. Jeg synes det er forket, at der ingen konsekvens (næsten) er af at være kriminel i DK. Ikke at jeg synes, vi skal hugge hænder og arme slet ikke…. Og jo hvis man ikke opfører sig ordenligt, så synes jeg, det er okay med konsekvenser. Den her var så ret voldsom.

 8. Det er jo ganske forfærdeligt – den arme mand. Nu ved jeg godt du vil sige, at han jo selv var ude om det, men intet menneske fortjener at skule leve sådan, resten af livet.

Der er lukket for kommentarer.