Annes Fister Flomm Jul

Jeg ser ikke andre Julekalendre end Sex and the City på TV3, men den nyder jeg så også i fulde drag. Og det er jo ikke sådan, at den ligesom handler om Jul.

Idag kom jeg forbi Anne, og hun har begået en Julekalender – Fister Flomm, Jowner og Julen og den er faktisk rigtig god. Jeg satte mig og læste fra første december, for man kan jo ikke starte ved den 21. vel? Savner du lidt sjov og Julekalender så smut forbi.

Jeg var ihvertfald godt underholdt med den, og det var det værd selvom jeg nu har en hovedpine og jeg ellers ikke synes, at ja…øh tarmluft, som Anne skriver, er noget ligefrem at prale med. Så synes jeg godt, hun må prale af sin Julekalender. Bare at få ideen – Godt gået Anne! Og så undskyld for at jeg først har opdaget nu! For det blev faktisk bekendtgjort helt tilbage i november, men den er altså smuttet for mig.

Julekugle grafik – Anne

3 thoughts on “Annes Fister Flomm Jul

  1. Nøj, hvor er du sød, Deborah. Tak!

    Jeg krummer tæer cirka hveranden dag over, at jeg har offentliggjort min kålhistorie, men det hjælper at vide, at der er nogen, der kan lide den 😀

Der er lukket for kommentarer.