De sidste forberedelser

Alle pakker blev pakket ind. Jeg fik handlet mad til Juledagene og købt de to sidste små gaver. Da det var gjort blev alle pakkerne puttet i en pose, så jeg kunne udveksle med far, hvis jeg ikke bliver frisk. Lige p.t. er jeg ikke frisk, og har mere ondt i halsen, end på noget tidspunkt i den her omgang 🙁

Da alle gaverne var pakket, kørte jeg ned på Kirkegården med en blomst og et lys til mor. Der var pyntet fint op til Jul over det hele, og der var såmænd motiver nok. Men det blæste sådan, og var så koldt at jeg slet ikke havde taget kameraet med. Lysten manglede også lidt idag. Efter at have forsøgt at tænde lyset i flere omgange lykkedes det at få det tændt både det til mor, og det til mor og fars gamle naboer, der ligger lige ved siden af. Det var stiv kuling, og de er nok blæst ud igen. Men så kan far tænde når han kommer derned imorgen eller i overmorgen. Blomsten var virkelig sød faktisk, med røde bær.

Da jeg kom hjem efter at far havde smidt mig af, lavede jeg mig en stor portion kartoffelsalat – den gode 😉 – for efter Jul er der dømt superkostomlægning og vægttab af den store slags. Så det er om at nyde det her i Julen inden det går løs.

Nu sidder jeg bare her og hygger med computeren og fjernsynet. Håber din aften også er hyggelig – uden feber og ondt i halsen!

2 thoughts on “De sidste forberedelser

  1. Holme – Jeg opdager lige, jeg har fået overset at svare dig. Sorry, det var ikke med vilje. Jamen jeg har ikke købt noget til dig, det må jeg jo være ærlig at sige. Gaven må vel være flere blogindlæg efter bedste evne også i det nye år 😉 Iøvrigt nu vi taler om det – kan du så se at komme i sving igen 😀

Der er lukket for kommentarer.