Glædelig Jul

Hermed ønsker jeg alle mine læsere, venner, familie og alle dem der er med til at gøre livet sjovt, festligt, rørende og alt det, der hører sig til i den store “gryde med livets suppe”! Tak for et godt år, og mange oplevelser.

Der kan skrives meget om ønsker for det nye år, og der helt sikkert her også en del. Dog ved jeg, at det kan være farligt at sætte sig “for store” mål, for livet har det med at leve sit eget liv, og ofte går det meget anderledes end ventet, og så er det som regel ikke så skidt, at det ikke er godt for noget andet.

Vi får se, hvad det nye år byder sig. Dog skal det ikke være en hemmelighed, at en sød kæreste/mand af en slags, er en velkommen ting her. Generelt for alle vil jeg ønske et godt helbred. Det ved folk som regel ikke, hvad betyder før de mister det. Tro mig, det er værd at værne om, og skønne på. Ellers kan jeg vel kun ønske, at alle får gode oplevelser, kærlighed og glæde. Det ønsker vi os vel alle.

Vi ses, skrives el. ringes ved i det nye år – måske endda imellem Jul og Nytår – hvem ved. Pas på jer selv derude og nyd hinanden.

Mange kærlige Julehilsener

Deborah

0

23 thoughts on “Glædelig Jul

 1. Tusind tak for alle de dejlige hilsener. Håber jeres aften gik godt og I blev beriget med gode gaver og jeres gaver bragte glæde og I nød hinandens selskab.

 2. Også rigtig god jul og nyt år til dig, hvad det end måtte bringe. Helt enig i at det er bedre at undgå at lægge sine ønsker alt for fast, det fører nemt til at skuffes, i stedet for at se chancen for noget helt andet 😀

 3. Hej Deborah

  En glædelig jul og et godt nytår skal også lyde herfra.
  Sidder i øjeblikket med benet højt, måtte ned og bide i græsset forleden
  så knæet har det ikke så godt.
  Heldigvis skete der intet med hesten – Anaconda andet end at han fik en
  god lang galop uden ryttter – men heldigvis ingen skader – py-ha skal jo
  i gang med træning så vi kan være klar til at snuppen en 70 km påske-
  søndag, håber vejret fortsætter i samme stil som nu, så skal det nok lykkedes.
  God bedring til dig.

  God jul

  Bettina

 4. Tak i lige måde. Jeg håber, du er blevet rigtig frisk, og at du har fundet lidt af julehumøret frem. Tusind tak for året der gik og alle vores hyggelige timer.

Der er lukket for kommentarer.