“Desserten” tak!! – Curtis Stone

Jeg havde jo ikke andet at gøre, end at se TV, igår efter mit andebryst var fortæret. Der er en prøvekanal, hvor man kan se nogen af de kanaler, man kan få, hvis man vil. Denne var Discovery Travel & Living, og hedder ““Take home chef””, som jeg også har set på BBC nogen gange.Han har iøvrigt også figureret på Dr1, sammen med Ben Donahuge.

Kokken hedder Curtis Stone. Helt bortset fra, at det er lækker mad, han laver og forklarer tingene godt, så er det ikke lige mad, han får mig til at tænke på. Det skulle da være “Desserten”. Jeg ville ikke kunne tænke en klar tanke, med ham stående ved siden af, det er helt sikkert – og han er faktisk ledig og blev i 2006 kåret til den mest sexede mand. Så det er altså ikke kun mig, der synes, han er lige til at spise, omend han nok ikke selv havde tænkt, han skulle være på menu’en. Det kunne han hurtigt komme 😉

*Host* For nu lige at holde kammertonen og blive ved emnet, så handler de her udsendelser om, at folk har skrevet ind for at få hjælp til at lave en middag til nogen. Og det kommer han så, og hjælper dem med. Og selvom du ikke er til kokkerier, så lover jeg, når du har luret på ham her i 5 minutter, så bliver du det. Igår sendte de en hel stak af de her udsendelser. De var gode, og jeg kunne stornyde ham i et par timer. Det skal der ingen klager lyde over. Her kan I se et klip med og om ham:

Relaterede links:

 • Curtis Stone’s website
 • Cutis Stone på Wikepedia
 • Curtis “Take home Chef” opskrifter
 • Curtis på Lifestylefood.com
 • Kogebøger af Curtis Stone på Saxo
 • Cutis Stone på Facebook
 • 9 thoughts on ““Desserten” tak!! – Curtis Stone

  1. Mette – Ja også gerne mit 😀

   Catarina – Jamen sådan er det jo så. Når jeg siger sådan, så skal det ikke forstås sådan, at jeg ikke, kunne være kærste med ham også, det er bestemt ikke udelukket. Men det er desværre rent hypotetisk.

  2. Catarina – Hm, ja det kan være, men det er dælme en sexet “knøs”. Og så er der jo forskel på, om man skal have en mand som partner i længere tid, eller om han “kun” skal være “dessert”.

   Lene – Ja jeg synes, han er mere end okay 😉

   Esther – Jeg kan ikke se noget som helst sexet i en mand, der ter sig som Gordon Ramsay gør. Hvis han var sød og sympatisk måske. Men nope ham her har en for mig skøn personlighed også, og det er mindst lige så vigtigt, som det strålende smil og “vaskebrættet”, som selvfølgelig ikke tæller i den forkerte retning 😀

  3. Han ser okay ud, men synes nu der er lidt for meget “surfer” over ham 🙂

   Som du siger, så er smag og behag jo forskellig. Jeg synes Gordon Ramsay er mere hot 🙂

  4. Catarina – Smag og behag er jo heldigvis forskellig. Og så vær lige sød og fortælle mig, om ikke man er voksen, når man er 33!!??*S* Det er ham her nemlig eftersom han er født i 1975, så med lidt hjælp fra regnemaskinen skulle du have fået ham som 9-årig. Den holder vist ikke 😉 Men fint med mig, så kan jeg få ham for mig selv 😀

  5. Naaa stik mig en voksen mand og ikke en af mine søns kammerater. Ham der er ski en kende for ung til mig 42. 😀

  Der er lukket for kommentarer.